Een goed betaalde baan in de horeca: bij Willem Slok

KortekoestraatSlok

Een leuke en goed betaalde baan in de horeca? Bij Willem Slok kan dat!

Cafe Willem Slok is op zoek naar een goede gastheer of gastvrouw die ons team komt versterken. Het gaat om een functie van 24-30 uur per week. Onze werktijden liggen wisselend tussen 15.00 – 21.00 en 21.00 – 02.00 of 04.00 uur en omvatten ook weekenddiensten.

We zoeken vooral iemand die in staat is als zelfstandig gastheer of gastvrouw op te treden, die het gezicht van het cafe durft en kan zijn. Het gaat dus om meer dan alleen kunnen tappen, maar onze gasten ook welkom weten te heten en die ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Natuurlijk hoort daar ook een goede beheersing van tappen, wijn schenken en andere barwerkzaamheden bij.

De nieuwe medewerker is bereid om mee te draaien in een flexibel rooster dat met twee andere collega’s wordt opgesteld. Daarin is ook opgenomen dat de medewerkers elkaar vervangen bij vakanties en eventuele ziekte.

Voor het kunnen uitvoeren van de functie is vereist dat je een horecadiploma sociale hygiene op zak hebt of bereid bent dat snel te voor elkaar te krijgen. Wij bieden een goede salariering volgens de CAO-horeca en fooi deel je met je collega’s. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract maar we zoeken nadrukkelijk iemand voor langere termijn dus gaan we ervoor dat je langer blijft en dat we goed functioneren dan ook waarderen met een vervolgcontract evt. uitmondend in een vaste aanstelling.

Denk je dat de baan van gastheer/gastvrouw iets voor jou is en pas je in bovenstaande profiel, reageer dan via een e-mail aan ons met je motivatie. We nemen daarna contact met je op.

Reageren (ook voor eventuele vragen) alleen via willemslok@gmail.com